skip to Main Content
BMDT-focikupa  2017

BMDT-focikupa 2017

2017. március 23-án szervezte meg a besztercei „Andrei Mureşanu” Főgimnázium magyar tagozatának diáktanácsa a már lassan hagyományossá vált BMDT Focikupát, ami a besztercei zeneiskola sportpályáján zajlott le. Minden játékos szívét-lelkét kitéve nyerni próbált. Cete  Szilveszter  Loránd a mérkőzéseknek minden egyes lépését követte, ugyanis ő vállalta be a bírói szerepet.

A 6 mérkőzés után végül a XII-esek nyerték meg a 2017-es focikupát,  immár  harmadik  alkalommal. Így ők vihették el az első csapatnak járó kupát, és érmeket. A többi osztály csapata a következő helyezéseket érte el: a XI. második hely, a IX. harmadik hely és végül a X. az utolsó hely, azonban nekik sincs okuk szomorkodni, hiszen lesz idejük a továbbiakban jobb helyezést elérni. Díjat azonban nem csak az első helyezett kapott, hanem a gólkirály is, aki ez évben is  Tatár Csaba lett, ő már  negyedjére nyeri el a külön kupát. A legjobb kapusnak járó elismerést idén Dalaczi  Szilárd kapta. Mindenki nagyon hálás volt, amiért idén is megrendezésre került a BMDT Focikupa, mely a magyar tagozatra járó diákok körében mindig is nagy népszerűségnek örvendett. A  jó  időnek  köszönhetően  a  szurkolók  száma  is nagyobb volt idén,  az elmúlt évekhez képest.

A  eseményt képekben Uhelszki  Krisztina örökítette meg . A  rendezvény  fő  támogatója pedig az RMDSZ által alapított  Communitas  Alapítvány volt.

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top